A Nike Budapest márkaüzletek hivatalos webáruháza

Nike szabadidőruhák

Nike szabadidőruhák

Nike Tech Fleece – a menő jogging!

Rég túlhaladtuk már azokat az időket amikor kitérdelt-kibolyhosodott-kinyúlt macinaciban terpeszkedtünk a kanapén. Sőt, ma már nem ciki egy kultúrált jogging szettben megjelenni az utcán – persze azért mindennek megvan a helye és ideje, Operába biztos nem javasolnánk.

A Nike Tech Fleece joggingja forradalmasította a szabadidőruhák piacát, azzal, hogy megkreálta a klasszikus sportruházat új generációját.

A Fleece pamut, mely az öltözék alapja, igazán könnyű, a súlyát szinte alig érezni – mégis, a három felhasznált rétegnek köszönhetően kitűnően hőszigetel, és fantasztikus puhaságot nyújt. Ugyanakkor fontos megemlítenünk, hogy az anyag remekül szellőzik, így biztosítja hogy szabadon lélegezzen a bőrötök.

A külső megjelenés meghatározó eleme a szűkített szabás és a szalagos rátétek, a különböző zsebek, a markáns megjelenésű, hangsúlyos cipzárak, és a Nikera oly jellemző kapucnik.

A jogging nadrágok szűkített fazonúak, praktikus zsebekkel ellátva – ugyanakkor térdben pont olyan bőséggel, mely biztosítja a kényelmes és szabad mozgást.

A Nike Tech Fleece szabaidős szettek az innovációt jelenítik meg a hétköznapok sportos viseletében.

Válaszd ki hozzád melyik passzol!

Szeretnél kedvezményesen hozzájutni a termékekhez?

Törzsvásárlói program

Ismerd meg hűségprogramunk előnyeit és az igénybevétel feltételeit!

Tovább