A Nike Budapest márkaüzletek hivatalos webáruháza

Nike Westend

A Nike WestEnd, a Trimera Sports Kft. első magyarországi üzlete 2012-ben nyílt meg.

A város központi helyén található márkaüzlet kiválóan megközelíthető a pesti és a budai oldalon élőknek csakúgy, mint a vidékről akár autóval, akár vonattal Budapestre látogatóknak, és az évente itt megforduló több tízezer turistának.

A Nike WestEnd 2018. februárjában egy hónapig tartó teljes átalakítás miatt zárva volt, és március 1-jén nyílt meg újra.

A Nike legújabb üzletkoncepciója alapján megtervezett és kialakított belső tér több mint 330 m2-en várja vásárlóit. Az új design Európában is egyedülálló, nagyon kevés egyéb Nike márkaüzletben lehet vele még találkozni: az ultramodern design és a lélegzetelállító belső terek találkozása különlegessé teszi a vásárlás élményét.

A kibővített kosárlabda részleg különleges kínálatával a szakértőket, és profikat is kielégíti. 

A közkedvelt szekciók továbbra is várják a márka rajongóit: különleges cipők és textiláruk széles választékából válogathatnak a futó és edzésrajongók, valamint a Nike utcai viseletének női és férfi kedvelői. Kiegészítő termékeink széles skálája szintén minden igényre választ ad, legyen az kulacs, zokni, táska, hajpánt, jógaszőnyeg, súlyzó, ugrálókötél – és még sorolhatnánk.

Továbbra is üzemel a futógép, amin – szintén szakértő segítségével – kipróbálható és kiválasztható a legmegfelelőbb futócipő.

Különlegesen tréningelt, naprakész, szakértő eladói gárda várja minden nap a vásárlókat.

 

Nyitvatartás: 

Hétfő-Szombat: 10:00-21:00 

Vasárnap: 10:00-19:00